Homepage Homepage
Page header
Probeer een maand uit op onze kosten!

Probeer één van onze best presterende portefeuilles nu een maand vrijblijvend uit op onze kosten! Dit abonnement stopt automatisch.
 

Beleggen in ETF’s behelst meer dan het kopen van verschillende ETF’s om deze nooit meer te verkopen. Door (tijdig) uit te stappen (vermijden van ‘bear markets’) kan het rendement aanzienlijk verbeteren.Spreiding over verschillende ETF’s draagt daarnaast bij aan het verlagen van het risico en het verhogen van het rendement. Overigens niet alleen door de zeer lage kosten.

Daarnaast maken we bij deze strategie ook nog eens gebruik van het momentumeffect: wat stijgt, blijft vaak stijgen en wat daalt, blijft vaak dalen.

Samengevat komt de nieuwe strategie hier op neer:
 

+Brede spreiding en lagere kosten door gebruik van indices
+Bredere spreiding door verschillende indices
+In- en uitstappen volgens bewezen systeem (vermijden bear markets)
+In- en uitstappen in de best presterende indices (momentum)

Wilt u ook een hoger rendement met een lager risico maar dan zonder extra inspanning? Schrijf u nu hiernaast in en profiteer direct.

Uitgangspunt voor deelname aan deze portefeuille is dat u een beleggingsbedrag beschikbaar heeft van €20.000,-

 
Uw gemak:
BeursBulletin selecteert posities op basis van een bewezen systeem. U ontvangt een SMS en een e-mailbericht. U verneemt hierin welke posities de beste kansen bieden en tegen welke prijs u deze kunt kopen. Uw openstaande posities worden nauwlettend bewaakt met geavanceerde systemen door een uitgebreid analistenteam.

Uw voordeel:
• Optimalisatie van handelsmomenten.
• U ontvangt concrete informatie.
• Betere resultaten door gedisciplineerd handelen.
• Professioneel team van analisten.
• Positiebewaking middels SMS, e-mail en website.

Spacer
Wat doen we Wie zijn we Klant worden?
Spacer
Spacer
Spacer
Ja, ik wil ook profiteren van de
Portefeuille: ETF portefeuille
Looptijd:
Aanhef: De Heer Mevrouw
Naam:
E-mail:
Mobiel Nr:  (bijv. 612345678)
Mob. Abb:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
 
Spacer
Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren. Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.

  Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.”
Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal."

  Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.”
Hans G. Koornstra, Zeewolde

"Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!"

  Martin Sijbolts, Groningen

Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid.
Dank!
Ewald Tan
 
Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!"

 Aloys Scholl, Venray

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service!
Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”
Will Verschoor, Tilburg

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen."
Klaas van Schaik, Zoetermeer

“Ik beleg al sinds begin jaren tachtig en heb sindsdien al heel wat stormen in het financiële vlak doorstaan. Toch vind ik beleggen nog altijd enerverend en leuk. De wekelijkse nieuwsbrief van BeursBulletin is voor mij een bron van inspiratie en een welkom rustpunt in de informatie die ik wekelijks over me heen krijg.

Ik heb ruim een jaar een abonnement gehad op AandelenAlert, een prima dienstverlening waar op termijn goed geld mee valt te verdienen. Door echter zelf te gaan sleutelen aan de ingenomen posities zijn de resultaten niet zoals beloofd, maar dat is natuurlijk mijn eigen schuld geweest!

Ik ben sinds kort geabonneerd op OptieAlert en heb alle vertrouwen in deze service. Ik zal dan ook niet meer de fout maken die ik bij AandelenAlert heb gemaakt.”
Frank Bouman, OostvoorneFrank Bouman, Oostvoorne

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.”
J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.”

  Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

BELEGGEN IS EEN VAK" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voor elk willekeurig beroep heeft men papieren nodig.
Ook ervaring is een vereiste in de meeste vakgebieden.

Bij beleggen is dit niet anders. Ik zou zelfs willen stellen dat kennis en ervaring bij beleggen nog veel belangrijker is.

Het gaat uiteindelijk om je (meestal) duur verdiende centen.
Dit klinkt logisch toch? Ondanks dat gaan de meeste beleggers van start zonder een van deze eigenschappen.

Voor mij persoonlijk hebben de coachingsdagen een zeer welkome aanvulling gegeven op mijn kennisniveau waar ik elke dag gebruik van maak.

Ik zou dan ook willen adviseren, verander gokken in beleggen en verander verlies in winst.

De coachingsdagen zijn voor mij uitermate geschikt gebleken en zijn dat nog steeds.
 
Met vriendelijke groet,
EW Volker