Homepage Homepage
Page header
Ook onze artikelen worden door steeds meer beleggers gelezen en gewaardeerd. Behalve op onze eigen veelbezochte website, vindt u onze bijdragen ook op BeursPlaza. Sinds enige maanden schrijft BeursBulletin namelijk op verzoek ook voor de steeds populairder wordende website www.beursplaza.nl.
Elke maand toont BeursPlaza welke analisten het meest gelezen worden. BeursBulletin was in de maand mei de grootste stijger. Met stip kwamen onze bijdragen binnen in de top 10 en stegen van plaats 16 naar 8. Inmiddels zijn wij doorgedrongen tot de top 3.
 
Op dit moment leveren niet minder dan 36 analisten een bijdrage aan BeursPlaza en er staan nog enkele analisten te trappelen die graag een bijdrage zouden willen leveren. Maar kwantiteit is niet het enige dat BeursPlaza wil bieden. Oneindig uitbreiden is immers niet mogelijk. Om de kwaliteit te waarborgen en nieuwe analisten een kans te bieden, wordt van de minst gelezen analisten maandelijks afscheid genomen. Deze aanpak heeft dan ook geleid tot maandelijks nieuwe bezoekersrecords. De analisten van BeursBulletin zien de waardering van de vele bezoekers van BeursPlaza dan ook als een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg.
Spacer
Partners
Spacer
Spacer
Spacer
Wat doen we Wie zijn we Klant worden?