Homepage Homepage
Page header
Accountmanager

Over de vacature
Ben je vriendelijk, gemotiveerd en hou je er van om mensen te helpen? Als dat zo is, dan is dit werk geknipt voor je! Wij zijn op zoek naar een aantal personen die een zonnige toekomst tegemoet willen gaan met zonne-energie.
 
Je bent er verantwoordelijk voor dat de persoon zich comfortabel voelt, je een relatie opbouwt en dat je de juiste vragen stelt.

Deze eigenschappen zijn de sleutel tot het vinden van geschikte klanten. Deze positie kent flexibele uren en thuiswerken is mogelijk.
 
Ideale kandidaten zijn gemotiveerd, resultaatgericht en georganiseerd. Zeurpieten of excuus gedreven mensen hoeven niet te reageren.
 
Account managers kunnen, op basis van prestaties, gemiddeld € 3.750 per maand verdienen, nadat ze zijn opgeleid.

Ons team heeft er alle belang bij om nieuwe mensen in ons team te helpen om succesvol te worden. Daarvoor hebben wij een coaching programma opgezet waar onze teamleden gratis gebruik van kunnen maken.
 
De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. De demografie heeft een enorme invloed op de economie. De technologische ontwikkelingen en de globalisering veroorzaken een enorme verschuiving op de arbeidsmarkt.
 
Mensen die op dit moment in een situatie zitten waar zij graag uit willen, komen gezien de hoge werkloosheid daar maar moeilijk uit. Een alternatief is om dan voor zichzelf te beginnen, met hulp van de overheid.
 
Het hebben van een eigen onderneming klinkt prachtig, maar de praktijk is doorgaans minder romantisch. Volgens de Kamer van Koophandel bestaat nog maar 54 procent van de ondernemingen na 5 jaar.
 
Geļnteresseerde kandidaten kunnen mailen naar          eigenbaas@beursbulletin.nl
 
Aanvragers waar we geļnteresseerd in zijn, zullen per e-mail een vragenlijst voor het eerste gesprek ontvangen.


Spacer
Vacatures
Spacer
Spacer
Spacer
Wat doen we Wie zijn we Klant worden?