Homepage Homepage
Page header
Turboportefeuille Spacer
ProtectiePortefeuille
Vraagt u zich af wat de gevolgen van de kredietcrisis zullen zijn voor uw vermogen? Kunnen er in Nederland banken omvallen? Waar is uw geld dan veilig? Dergelijke vragen zijn ons in de afgelopen tijd veelvuldig gesteld door onze abonnees. Tot zover het slechte nieuws. Nu het goede nieuws: we bieden u graag informatie hoe u uw vermogen momenteel kunt beschermen.
Spacer

Spacer
Spacer
Een zeer hoog rendement zonder het risico dat u méér dan uw inleg kwijtraakt.

U dient er rekening mee te houden dat het risico bij opties hoger is dan bij aandelen. Wij streven naar beperkte verliezen door het strikt naleven van onze eigen stop loss
 
Het verwachte rendement is zeer hoog echter zonder risico dat u méér dan uw inleg kwijtraakt.
Spacer
Spacer
De ProtectiePortefeuille belegt voornamelijk in opties op de AEX-index. De uitgangspunten bij de portefeuille zijn als volgt:
  • Het startkapitaal is € 10.000.  
  • Deze portefeuille is bedoeld om uw geld te beschermen tegen de gevolgen van de kredietcrisis en een mogelijke recessie. Niet alleen tegen dalende beurskoersen, maar ook bijvoorbeeld tegen het risico van bankfaillissementen. Daarnaast zullen we, via periodieke updates, de abonnees van de ProtectiePortefeuille informeren over de kredietcrisis, de invloed van de vergrijzing in het westen en in Japan, de (Amerikaanse) huizenmarkt en de conditie van het mondiale financiële systeem. Geen vrolijke onderwerpen, maar het goede nieuws is dat u zich hiertegen kunt beschermen.


Keuze Terug