Homepage Homepage
Page header
Resultaat
Spacer

Hoofdredacteur Harm van Wijk was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank en verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank. Daarnaast werkte hij mee aan het opstarten van SNS FundCoach, de ABN Amro Turboís en was hij sitemanager van DFT.nl (De FinanciŽle Telegraaf).

 

Harm van Wijk: ďIk heb veel geld verloren met beleggen en alle fouten zelf al gemaakt, waardoor ik op zoek ben gegaan naar bewezen systemen. Hierdoor ben ik in staat geweest om de grote daling in de afgelopen jaren succesvol te doorstaan en er zelfs geld mee te verdienen.

 

Ik ben als beleggingsexpert te gast geweest bij diverse programmaís waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class. Ik werk samen met ondermeer SNS Bank,  BinckBank, Alex, Citibank en Lynx en schreef voor De FinanciŽle Telegraaf, de website van Alex, Shares en Beurs.nl. Mijn filosofie is dat iedereen succesvol kan beleggen.Ē

Particuliere beleggers worden op verschillende terreinen ondersteund. Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse en is samen met vermogensbeheerder Kairos Asset Management het BeursBulletin Beleggingsfonds ontwikkeld.
 
Bekijk hier de reactie van klanten van BeursBulletin.

Spacer
Resultaat header
SECTORPORTEFEUILLE
Spacer Totaal
Spacer
Spacer 73,6%
Spacer
Spacer
Spacer 74,1%
Spacer
Spacer
Resultaat Beursbulletin.nl
Spacer
Probeer Beursbulletin
VUL HIERONDER UW E-MAIL ADRES IN EN ONTVANG EENMALIG EEN
GRATIS TIP VAN BEURSBULLETIN.NL

Spacer
Spacer
Spacer
Wat doen we Wie zijn we Klant worden?