Homepage Homepage
Page header
Uit onderzoek onder klanten bleek dat betreffende onze portefeuilles meer behoefte bestaat dan alleen voor het ontvangen van SMS- en e-mailberichten. Om die reden is besloten om samen met Iris te zoeken naar een mogelijkheid om aan deze wens gehoor te geven.

TradersOnly
Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij Iris. U ontvangt dan een pakket van TradersOnly voor het openen van een effectenrekening. Na het storten van 20.000 euro wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille.
U kunt kiezen uit:
 
NL25Alert
NL25Alert is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 10.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de optieseries wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een hoog rendement verwachten.
 
En/of
OptionAlert Indices
OptionAlert Indices is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 20.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de optieseries wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een hoog rendement verwachten. Een Iron condor is een optiecombinatie van een (zelfde aantal) Call + Put met verschillende uitoefenprijzen (strikes) en dezelfde expiratiedatum waarbij de geschreven opties worden afgedekt met gekochte opties.

 
En/of
ETF-Portefeuille
De ETF-Portefeuille is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 20.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de ETF's wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille wordt volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een mooi rendement verwachten.


En/of
AandelenAlert
Spreiding over verschillende aandelen draagt bij aan het verlagen van het risico en het verhogen van het rendement. Met een trendvolgende indicator kunnen we dan objectief bepalen waar we instappen en uitstappen. Gewoon de trend volgen en niet tegen de stroom in gaan. Het gemiddelde resultaat tussen 1993 en 2017 met de Trading Navigator was 19,8%. In plaats van aandelen, gebruiken we sprinters, Speeders en turbo’s met factor 4-5. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

En/of
TrendPortefeuille
Spreiding over verschillende aandelen draagt bij aan het verlagen van het risico en het verhogen van het rendement. Met een trendvolgende indicator kunnen we dan objectief bepalen waar we instappen en uitstappen. Gewoon de trend volgen en niet tegen de stroom in gaan. Het gemiddelde resultaat tussen 1993 en 2017 met de Trading Navigator was 19,8%. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

En/of
TopPortefeuille
Het Top-systeem signaleert 1 maal per maand de meest kansrijke aandelen van Nederland en geeft tevens aan of de portefeuille uit het oogpunt van risicobeperking moet worden afgedekt. Hieronder ziet u het resultaat van deze indicator in vergelijking tot een maandelijkse belegging in de AEX-index. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.


En/of
SuperMomentumPortefeuille
Het SuperMomentumPortefeuille-systeem signaleert 1 maal per maand de meest kansrijke aandelen van Europa en geeft tevens aan of de portefeuille uit het oogpunt van risicobeperking moet worden afgedekt. Hieronder ziet u het resultaat van deze indicator in vergelijking tot een maandelijkse belegging in de AEX-index. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

En/of
DividendPortefeuille
Niet elk aandeel met een hoog dividendrendement is een goede keuze. Aandelen met een relatief hoog dividend worden een interessante belegging als de betrokken bedrijven opnieuw (of meer) winst maken, hun koers in een opgaande trend zit en zij het dividend verhoogd hebben. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.


Procedure
 
Hoe kunt u mee meedoen?
-1- U opent een TradersOnly rekening

 of direct bij TradersOnly op
http://landing.tradersonly.nl/iris

-2- Minimaal benodigd Kapitaal op deze rekening: 20.000 euro.

-3- Bij Iris kunt u kiezen voor signaal beleggen met of zonder (semi) autotrade. Kosten deelname: 66,50 euro per maand (bij jaarabonnement) voor ontvangen signalen incl. automatische orderuitvoering (excl. transactiekosten broker).*
 
*Kosten deelname: 33,25 euro per maand (bij een jaarabonnement) of 49,-- euro per maand (bij een maandabonnement) per 20.000 euro voor alleen de signalen.

Voor het signaal beleggen zijn, naast de gebruikelijke (lage) transactiekosten, verder geen kosten verbonden.

Indien u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met mij op omdat ik zeker wil weten dat u de juiste aandacht en service krijgt.

Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geďnformeerd en wens u veel succes met uw beleggingen!

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Harm van Wijk
Rokebrandlaan 2
1261 WV Blaricum
035-737 0440
Url : www.beursbulletin.nl en www.beleggen.com
KvK nr: 34 24 32 58
Volg ons ook op Twitter: http://www.twitter.com/beursbulletin
Link op Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/harmvanwijk
Like op Facebook https://www.facebook.com/BeleggenLive
Google: http://google.com/+HarmvanWijk
 
Onze missie
“Het helpen van zo veel mogelijk mensen om succesvol te worden met beleggen, door het verhogen van het Financieel IQ en het bieden van een bewezen succesvol beleggingssysteem, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij worden”Spacer
Weekblad
Spacer
Spacer
Spacer