Homepage Homepage
Page header
Op 14 maart 2011 zijn we gestart met een strategie met geschreven opties op de AEX. De eerste jaren van deze kosteloze service zijn voorbij en deze werden met een forse winst afgesloten.

De informatie over de transacties sturen we gratis per e-mail. Naast de e-mailberichten, worden alle transacties bijgehouden op http://beleggen.com/aexalert/


Met een short strangle kan men profiteren van een zijwaartse markt. Een short strangle houdt in dat call- en put-opties met een zelfde expiratiedatum verkocht (geschreven) worden, maar met verschillende uitoefenprijzen.

Omdat de opties "out-of-the-money" zijn, mag de AEX binnen een bandbreedte bewegen. Het bewaken van de posities is van groot belang om verliezen te beperkten. Met deze strategie kunnen beleggers een hoog rendement realiseren. Vanwege de theoretisch onbeperkte verliezen, is deze portefeuille echter niet voor iedereen geschikt.

Dat het soms mis gaat, zagen we in augustus 2011. Door de forse daling van de AEX begin augustus 2011 liep het verlies snel op. Daar staan overigens vele maanden tegenover dat de posities met winst werden afgesloten.

Wilt u de winstgevende posities voor deze gratis service niet missen? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.
Spacer
VUL HIERONDER UW E-MAIL ADRES OM UWZELF AAN TE MELDEN VOOR
DE AEX ALERT VAN BEURSBULLETIN.NL

Spacer
Spacer
Spacer
Wat doen we Wie zijn we Klant worden?